2011. június 13., hétfő

Miért frusztráljuk magunkat fiúk azon, hogy azt gondoljuk túl kicsi a péniszünk?

gyakorikerdesek.hu

Egy újabb érdekes kérdés és még érdekesebb válasz:

Mert a pénisz mérete egy versengés, egy szinte elfojtott ösztön bennünk, ahogy az oroszlánoknál a nagyobb, hatalmasabb sörény az erőfölényt és a szaporodási engedélyt mutatja, úgy nálunk a pénisz mérete kifejezi hogy egészséges, erős és párosodni hajlandó az "egyed", amit a nők tudatalatt érzékelnek csak, de ilyenkor bennük is beindul az elfojtott ösztön, miszerint azzal párosodjanak, aki egészséges és erős, hogy az utódjai is azok legyenek (mellékesen, ezért látjuk szebbnek a rendezett, szimmetrikus arcot, mint egy aszimmetrikusat, hiszen a szimmetria a tökéletességet és az egészséget tükrözi.) Semmit nem számít a pénisz mérete, ez csak egy... mondhatni kisebbségi komplexus, és a pornófilmekben látott műkanokra akarnak hasonlítani.

Nő vagyok de talán ezt a média okozza,mert midnenki meg akar felelni,de az a baj, h.mindenki mást szeret.Azt gondolják a fiúk h. ha minél nagyobb akkor az annál jobb,pedig ez nem így van, illetve én inkább azt mondanám h. a forma lényeg és nem a méret.Ugyan így nőként engem is zavar h.kicsi mellem,mert a tv azt sugalja h. nagy mellek a jók,na meg a férfiak többsége is pornófilmekben,újságokban stb. a nagyobb mellű nőket nézik.Persze vannak olyanok akik a kicsiket szeretik,de azt kevesebben hangoztatják.Na meg azért is mert a fiúk nem tudnak mérlegelni h. mi számít kicsinek,nagynak,átlagosnak,mert kevés felálló farkú pasit láttak( a pornó filmben sokszor túloznak).Az átlag tapasztalataim szerint a 13-15 cm és az tökéletes,ha valaki jól használja(a 20 cm-esl is lehet rossz a szex,sőt sokkal jobban is fájhat).

Volt tilyen barátom akinek 20cm-es volt a mérete és ha a technikája nemlett volna jó akkor nem is élveztem volna a dolgot, ha fáj, jobban fájd,de persze volt amikor nagyon jó volt.De ez persze nem méret kérdés mert a jelenlegi páromnak 13-14 körüli és vele van h. jobb az ágyban,de ez is pillanatnyi "forma"kérdés,mert ha rossz passzban van akkor nem mindig jó,de van amikor jobb mint eddig bárki mással.És igen is nem csak 14 éves korban nem számít a méret.Tény h. 5-10 cm-es nem az igazi,de ezt nem tudom,mert ilyen barátom még nem volt,szóval erröl nem tudok mit mondani.De tapasztalatból mondom h. egy 13 cm-es nem rosszabb egy 16-20-tól.

En egy olyan srac vagyok, aki frusztralt a merete miatt es elmondom, hogy nalam miert alakult igy:

1. Lankadtan nagyon nagyon pici, mint egy kisiskolas gyereke! Amikor kamaszkoromban figyeltem, hogy novekszik-e mar, azt tapasztaltam, hogy nem, egyszeruen nem akar noni, meg mindig csak az a pici hupli van a labam kozott az alsogatyamban, mikozben minden haveromnak, meg mindenkinek korulottem rendesen dudordott a nadragja ott lent kozepen!
Ez elegge megijesztett, kerdezni nem mertem, ilyen netes oldalak sem voltak meg, ahol arc nelkul feltehettem volna szamomra felelmetesenek tuno kerdeseket, nem tudtam a verpenisz fogalmarol, azt hittem, velem valami baj van, magamba zartam a problemat es azt gondoltam, nekem sosem szabad majd csajoznom es szexelnem, nehogy kideruljon a titkom! Kesz is a frusztracio!

2. Mereven sem tul nagy a peniszem! Hosszra kb. 15 cm, atmeroje kb. 3,5 cm. A hosszra ma mar (majdnem) kepes vagyok azt mondani, hogy okes... a vastagsag viszont - valljuk be - nem az igazi. 3,5 cm-nel nagyon nagyon sok fiunak van vastagabb penisze es mint tudjuk, a vastagsag sokkal sokkal jobban szamit! Kesz is a fursztracio! (Amit tovabb taplal az, hogy mar elmultam husz es nagyon tapasztalatlan vagyok szexualis teren, ilyenkorra mindenki tul van nem egy, nem ketto kapcsolaton, kalandon...)

3. Nemregiben szerelmes lett belem egy nalam idosebb no, aki egy igazi vadmacska-tipus es talan mondhatjuk, hogy nem veti meg a nagy intim meretet! En persze ezzel a meretemmel nem mertem vele osszejonni, ugy gondoltam, a fel fogara sem lennek eleg es persze ezert magamat es a peniszemet hibaztattam. Kozben meg a lany is es az osszes tobbi munkatarsunk is kimondatlanul ugyan, de szinte elvarta, hogy dugjam mar meg a not, hisz annyira odavan ertem es mar kombinaltak, hogy vajon mi lehet a bajom, hogy nem lepek mar az ugyben! Ez sem segitett a frusztraciom feloldasaban!


Persze most mar tudom, hogy ez a fajta szorongas hulyeseg es ertelmetlen, az ember csak megneheziti a sajat dolgat! De amikor valaki sokaig el tevhitekben es rosszul gondol egy csomo mindent, nagyon nehez valtoztatni es kikecmeregni belole!
Szerintem egyebkent epp ezert jo ez az oldal es ezert nem tudok haragudni a peniszmeretes kerdesekre, mert jobb ha megkerdezik, amiben bizonytalanok, sok tevhitet el lehet igy oszlatni! Nekem is jol jott volna egy ilyen oldal regebben...




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése