2014. október 13., hétfő

Öröm és boldogság....

.... Sikerült bejutottam a képviselő-testületbe.  Egy részről nagyon örülök a dolognak mert jó azt érezni hogy ennyi embernek fontos vagyok és úgy bejutni hogy 0 kampányolást és hírverést csaptam magam körül. Ezek után nem mondhatom teljes őszinteséggel hogy a jól elvégzett munka nem nyeri el méltó jutalmát. De nem akarom semmit elkiabálni, hosszú 5 évünk lesz az tuti.















Jó éjt, Dalarann

6 megjegyzés:

  1. Pont a neten olvasgattam az előbb az eredményeket és eszembe jutott, hogy te is indultál! És örömmel olvasom, hogy sikerült! Gratulálok! :)
    Nagyon jók a képek, a kedvencem a levelek hullása. Állati jó kép!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én is nagyon örültem mikor megtudtam majd megláttam kik kerültek még be akkor lett egy kis keserű íz a számban, de optimista pofát vettem fel. Ma is egész nap csörgött a telefonom sokan gratuláltak. Azért is tettem be mert nekem is nagyon tetszett, jó néha ilyen szép képekre rátalálni.

      Törlés
  2. Először is én is gratulálok, és igaz az a kép tényleg kifejezetten szép:) Szépek az őszi képek:)
    Miért 5 év? nem 4? vagy lemaradtam valamiről?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia, köszönöm a gratulációt! Azért 5 év mert változott a törvény most már 5 évre választunk polgármestert és képviselőket. Egy kicsit lemaradtál.

      Törlés
  3. Sok erőt kívánok a hétköznapokra - senkinek sem lesz könnyű, de az Univerzum azért működik ;
    A fehér nadrágszíj - a járulékos, ám nem mellékes látvánnyal - kifejezetten szemet gyönyörködtető :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi, sok erőre lesz szükségem az tuti, szerdán lesz az alakuló ülés de már megy a harc hogy ki legyen vagyis lesz az alpolgármester.

      Törlés