2011. január 26., szerda

A 10 leggyakoribb szex fantázia.

Másról fantáziál egy nő és másról egy férfi. A férfiak inkább valódi kemény szexről, míg a nők 1-1 érintésről, érzékiségről, odaadó kapcsolatról.

10. Jó öreg szerepjáték: A férfiak kedvence a naiv szűz elcsábítása. Ha valaki fenőt fejjel bújik más bőrébe, kevésbé érzi magát kényelmetlenül olyan dolgok miatt, amit esetleg magában nem szeret. Egyenruhás férfival szex viszont a nők kedvence.

9. Enyelgés a főnökkel: Élvezet és üzlet összekapcsolása, ez a nők kedvence.

8. Alávetettség: csak kevés nő és férfi fantáziál arról, hogy megerőszakolnak, inkább a dúrva leteperés az ami igazán beindítja a nőt és férfit. Alárendelt szerep erőszakkal, felizgat sok olyan nőt, akit a külvilág nagyon önállónak tart. Sok nő fél hogy fájdalmat okos a férfinak de egy ilyen szerepkörben, felállásban a nőnek mellékes mit érez a férfi, fáj e neki.

7. Ellenkező nem ruháinak magunkra öltése: Fetisiszta ábránd, férfi ábránd. Megtapasztalni milyen is a harisnya nadrág viselése. Milyen férfinak és milyen nőnek lenni, úgy öltözni.

6. Mérföldnyi magasan klub: bátorság és kockázat, ez tilos le is bukhatunk, ezért nagyon izgalmas. Szeretkezés repülőgépen. Olyat csinálsz, ami tilos, de nem buksz le ez nagyon izgató.

5. Sm: alávetetség, dominancia izgatja fel a résztvevőket. Mazochisták. Kínzás és ingerlés. Hatalmi különbség, erőfölény, az ilyen embereket gyerekkorukban elnyomták, tehetetlenek voltak, és ilyen esetben megpróbálják iránytani az eseményeket, hogy érezzék az erőfölényt. Van, akit úgy nevelnek, hogy nyomják el a szexuális vágyaikat, ők is nagyon szeretik az ilyen fajta örömöket.

4. Szex mások előtt, nyilvános helyen, magamutogatás. Izgató a lebukás veszélye.

3. Lány-Lánnyal, Fiú-Fiúval: szex egy azonos neművel évek óta nagy kedvencnek számít. Nem a szokásos homoszexuális klisékről van szó. „Nemrég volt nálam egy fickó, boldog házasságban él, a szexuális élete is rendben volt, ám mégis férfiakról ábrándozott. Legfőképp arról hogy orális szexben részesít egy nagy és erős férfit. Nem volt homokos, az életben nem tett és soha nem is akart ilyet tenni, ám mégis vonzották a férfiak, mivel azt érezte, hogy a nők túlságosan bonyolultak. A férfi aki ilyenekről ábrándozik, azért érzi jól magát egy férfival mert így nem kell folyton azon aggódni hogy kielégíti e a nőt akit szerinte nem is lehet kielégíteni.”
Nő-nővel felállásnál a szépség nagyon fontos szempont, „számtalan heteroszexuális nő mondta, már hogy női mellekről, csípőről  fantáziál, hogy milyen lenne velük, és hogy a nők teste milyen gyönyörű.”

2. Kukolás: az élő műsor varázsa. Sokakat felizgat, mert külső szemlélődő, távolságot teremt. Férfiak a kukolók a nőket kukolják, ezért a nők csábos ruhába öltöznek és a kukoló meglesi őket.

1. Hármas felállás: Férfiak régi kedvence. Mindenki vágyik, rá mindenki gondol rá. Több személy több élvezet. Van olyan férfi aki azt gondolja hogy egy nő neki nem elég, egy nő nem tudja igazán kifárasztani, de már 2 nő talán elbír vele.  

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése