2011. január 24., hétfő

Piszkozatok tengere.

Nincs elhanyagolva a blog, az a baj hogy sok bejegyzés piszkozatként végzi, már több mint 43 db van és mindegyikkel van - volt valami bajom, amiért is nem lett kitéve a blogra.

Teszek magamnak egy ígéretet, amit leírok, azt ki is teszem, íródjon bármilyen témában, bármilyen hangulatban.

Nem tudom valaki van e még valaki ebben a helyzetben, de egyre jobban gyűlölöm a hetyókat. Álszent mind. Homofób lány ismerőseim nagy hírverést csapnak pasijaik miatt, közben van köztük olyan, akit ismerek, randi v gayromeo oldalról, nemrég egy ilyen dologba Rion is belefutott, el is nevettem rajta magam, mert ő nagyon megvolt lepődve ezen. Nem is csoda ő még ilyennel nem találkozott. Na és ezek a lányok áradoznak, hogy milyen jó a pasijuk, mennyire szeretik őket, eddig soha nem bánt velük még így fiú stb. bla-bla-bla…

Vannak a heteró heterók, a kíváncsiak, mint ismerősöm, haverom, ő nem ő soha, fújj, hányingere van ha ilyet lát vagy hall ilyen buzis dologról, bezzeg a barátnőjét seggberakná ő is. Elég félreérthetőek a mondatai a gesztusai stb. Lehet azt mondani hogy bebeszélem magamnak a dolgot, meg látni akarom benne, de nem így van, rólam még soha senki nem mondott ilyet, pedig engem meg sokan figyelmeztettek:
Vigyázz vele mert buzi!
De van barátnője!
Naés?!?

Néha annyira, de annyira pofán vágnék embereket és ordítanám az arcukba hogy ébresztő!!! Nincs csak fekete és csak fehér, de szép is lenne…

Egyre nehezebben bírom már ezt a kettősséget, szinte néha azt érzem széthasad a személyiségem már meleg ismerőseim között is ha bemegyek Debrecenbe feszélyezve érzem magam, már előttük sem merek megnézni más férfiakat, mert mit fognak mondani.
Egyik hang azt mondja ok vagy, csináld, ne szégyelld magad, jó ember vagy, teljesen normális, amit érzel….
A másik viszont ostoroz, bánt, elítél, lenéz az érzéseim miatt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése