2011. április 6., szerda

Teszetosza melegek.

Szörnyű ami ebben az országban megy, kezdve az alkotmányozzásal, munkalehetőségekkel stb. de hogy másodrangú polgár legyek és a médiából keljen megtudni hogy nem vagyok hasznos a társadalom számára mert nem dugom a farkam bele egy nőbe és nem csinálok haszontalan semmirekellő embereket. Ja amúgy se tudnék mert a férfi-férfi nő-nő kapcsolat terméketlen kapcsolat és haszontalan a társadalom számára, mert így is elfogy a magyar a földről, ki fog halni a magyar nép, és 100 év múlva a régészek találják meg a házainkat, csak egy emlékmű fog állni a magyarok emlékére, melyen a kipusztulásunk okához a melegek elszaporodása lesz feltüntetve.
Felháborító mennyire impotensek a meleg szervezetek, sehol egyetlen pártban sincs olyan ember aki felszólalna értünk, akik meg nyilatkoznak a nevünkben azok meg transzik vagy olyan emberek akik már szépen lejáratták a meleg társadalmat. Annyira nagy késztetést érzek arra hogy alapítsak egy ilyen szervezetet, alapítványt, egyesületet, mert rengeteget segített volna nekem egy ilyen szervezet, vagy ha lettek volna előadások a suliban, ehelyet csak a buzizás volt, a megalázás, a negatív beszéd rólunk. Szinte már szitok szó ként használjuk mindenkire a buzi szót. Szegény gyerek cseperedik, meghalja ezt a szót, aztán hozzákapcsol egy elég negatív képet a kis fejében, még jó hogy homofób és kirekesztő lesz velünk szemben.
De ha a fene fenét eszik is, még ha az életem is múlik rajta akkor sem fogom egyetlen egy nővel sem csinálni semmit, még csak szájra puszit sem, pffúj. Nem leszek hetyó soha, nem érdekelnek a családi erkölcsi prédikációk, milyen fontos a család meg milyen nagy szentség. Álljunk már meg egy percre, mindenki nézzen szét a környezetében lévő családok életében, példát sem kell írnom, mindeki tudja miről beszélek. A házasság is szentség, férfi és nő kapcsolata, ja kapcsolata, de nem úgy mint napjainkban, ma ez szerelmen alapul, régen meg vagyoni szövetség volt. Rengeteg emberről tudom itt a kis településünkön, csak azért vette el az a nőt aki jelenleg is a felesége mert anno nem volt szabad hogy a földek kikerüljenek abból az adott családból. Régen kevés házasság köttetett szerelem miatt. Szóval álszent baromság :@ Nem is értem nem a mi táborunkban lévő, toleránsnak mondott emberek miért nem hallatják a hangukat. nem is mérgelem magam tovább.

1 megjegyzés:

  1. http://www.facebook.com/event.php?eid=122242194520306

    http://nyilatkozatazegyenjogusagrol.blog.hu/

    VálaszTörlés