2015. március 24., kedd

Meleg film feliratok - oldal ajánló!

Szeretnék a figyelmetekbe ajánlani egy nagyon jó oldalt ahonnan le lehet tölteni meleg témájú filmeket és esetenként sorozatokat is, ez az oldal pedig nem más mint:


Tegnap este egy várva várt filmemhez meg is találtam a feliratok ezen az oldalon. Tegnap este meg is néztem és még most sem tudom kiverni a filmet a fejemből, iszonyatosan jó a történet a színészek a képi megvalósítás na meg a zene is nagyon passzol a filmhez. Egy jól összerakott életszerű történetet mutat be a film, egy kis csavarral a végén ami nekem külön tetszett.
Szóval ma estére tudom mindenkinek ajánlani:


Történet röviden: 

Színes, feliratos, amerikai vígjáték, 2013
A 16 éves Russell lányokkal randizik, de titkos kapcsolata van a focihátvéd Kevinnel, aki bármit megtenne, hogy a játékostársai előtt a viszony titokban maradjon. Min és Terese úgy tesznek, mintha csak nagyon közeli barátok lennének. Végül ott van Ike, aki nem tudja eldönteni, ki ő és ki szeretne lenni. Mivel a titkolózást túl nehéznek találják, megalakítják a földrajz klubbot, bízva benne, hogy senkinek nem jutna eszébe csatlakozni. Ennek ellenére a titkaik hamarosan kiderülhetnek és így dönteniük kell, feltárják-e az igazi énjüket.



Jó éjt és jó filmezést, Dalarann

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése