2015. március 23., hétfő

Vélemény...

....amivel biztos egyedül maradok, de biztos mindenki hallotta vagy olvasta a Dolce and Gabbana tervező "páros" kijelentéseit, vagyis véleményét a melegházasság, örökbefogadás és mesterséges megtermékenyítés + béranyaság témakörében. (nevükre kattintva olvasható a cikk.)

Sokan felháborodtak rajta és bojkottot hirdettek.

Gondolkoztam rajta hogy engem hogy is érintenek a szavaik, de a végén rá kellett jönnöm hogy ugyan az a helyzet áll fent mint a hetyok között is a melegeket pártolók és melegeket nem pártoló heterók között is. Van aki támogat minket, van aki semleges és vannak a homofób gyűlölködök. Szóval köztünk is lehetnek olyanok akiknek a véleményével nem értünk egyet, de ettől színes ez a nagy közös szivárványunk. 
Szóval azt mondom álljanak is ki amellett amit gondolnak és amit mondanak mert lehet ezzel is lesz akit megnyerünk magunknak és beállnak az elfogadók és támogatók népes táborába. 



Holnap megyek és veszek egy pár értékpapírt :D Ez a sok bankbezárás meg brókerbotrány megrémített, és most az értékpapírt látom jó befektetésnek, mert azért az állam csak nem megy csődbe az elkövetkező 1 évbe.... bár ahogy áll ez az egész már ez sem biztosíték semmire.















Jó éjt, Dalarann

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése