2010. november 18., csütörtök

Gyakorikérdések.hu

Rendszeresen olvasgatom a gyakorikerdesek.hu oldalt, azon belül is elég sok témát, de leggyakrabban a szerelem/szex témakört. Néha el sem hiszem, miket nem kérdeznek az emberek. Leginkább a meleg, biszexuális és leszbikus kérdéseket kommentelem, de néha van, hogy párkapcsolati kérdésekre is próbálok választ adni.

Érdekesebb kérdések:

Első:

Lehet, hogy a barátom homokos?

Az életszituáció a következő: Van egy jó fej haverom (mindketten fiúk vagyunk, 18 évesek), osztálytársam, együtt járunk edzésre, bulizni is, gyakran. Az utóbbi évben rendszeresen csinál velem már-már testiség szempontjából abnormálisnak tűnő dolgokat,és nem tudom eldönteni, hogy azért,mert ez a "stílusa" része, vagy mert vonzódik hozzám szexuálisan. Úgymint: átkarol egy padon ülve, rám teszi a könyökét, lábát, fejét a vállamra hajtja, hajamba túr, tapizza a karomat, néha a combomra csap. Mindezt persze helyzetnek megfelelően "körítésként" teszi, poénkodva, legalábbis ezt remélem. Barátnője nincs (nekem sincs), azt mondja azért, mert nem ér rá. Ja egyébként sokban hasonlítunk egymásra, élsportoló ő is én is, éltanulók is vagyunk,mondhatjuk.
Hogyan tudnám ezt a helyzetet kevésbé irritálóvá tenni, merjem-e KOMOLYAN megkérdezni, hogy ő most homi-e? Ha az lenne, elutasítsam, vagy hagyjam a helyzetet kibontakozni?

Jöttek a szokásos válaszok: Buzik, fújj, seggbematatók stb. Aztán érkezett válasz a kérdezőtől is: Magamat sem ismerem ki teljesen, ugyanis még nem volt barátnőm (az ominózus haveromnak már több is), de csak azért,mert az időmet a sportra és a tanulásra fordítom nagyrészt. Viszont bu.zinak nem vallom magam, sosem érdeklődtem meleg-pornó iránt, nem bámulok meg magamtól pasikat. Megszakítani vele a kapcsolatot meg semmiképp nem akarnám, nagyon sokat segítünk, falazunk egymásnak, és amúgy (ha nem "buzul") jól elvagyok vele...

Nem is ragozom, tovább a dolgot csak olvasni kell a sorok között és mindenki megláthatja az igazságot….

Második:

Meleg fiúk. Mindenkinek ennyire fáj a popsi szex? Lehet nem is vagyok meleg?
most volt életem első szexuális kalandja fiúval, és nem sült el valami jól, mert iszonyúan fájt amikor betette, és nem hagyta abba hiába kértem. durva volt, és úgy fájt hogy a szemem könnybe lábadt:( az lenne a kérdésem, hogy mindenkinek ennyire fájt? lehet nem is vagyok meleg? a csókot azt élveztem nagyon, de amikor már szopni kellett azt már nem, de amikor ő szopott azt élveztem, de amikor be kellett vennem az ő büdös farkát a számba, azt már nem. most akkor mi van? lehet mégsem vagyok meleg?

19/f

És íme, iskola példája a sztereotípiának. Mintha csak egy aktív fiú vallomását olvasnám. Sem a partnerválasztása nem volt jó, de még abban sem vagyok biztos hogy síkosítót használtak. A kérdező a kérdéseinkre nem igazán adott eddig választ. Pár hozzászólás a jó ízlés határain is túl van, meglepő módon egy kis 17 éves meleg fiú adta a legjobb választ, hmm meglepő:
Az h meleg vagy nem ettől függ :) Hanem h a fiúk tetszenek-e. De van olyan meleg aki nem szereti az análszexet.

De egyébként meg vannak aktívok (inkább ő dug, szopat, stb.) meg passzívok (inkább szereti, ha őt dugják) meg unik (nekik mindegy). Jó ezt nem kell szigorúan venni h csak az egyik lehetsz én aktív vok de szoktunk néha szerepet cserélni a barátommal :) Csak annyi h el kell döntened mi érdekel jobban és akkor nem olyan dolog lesz az első szexuális élményed amit kurwára nem akarsz!!!

Am meg az anállal kapcs: SOK síkosító (tényleg KELL, pláne első alkalommal), előtte tágítson ki, nem csak bumm bele, szépen lassan kell h csinálja, teljesen el kell lazulnod stb. Ehhez persze az kell h figyeljen rád azaz jó lenne egy megbízható sráccal kezdeni nem egy ilyen f@szfejjel... ha jól csinálja egyáltalán nem fáj. Elsőre se. Sőt rohadt jó érzés :) Ja meg gumit feltétlenül használj, ha alkalmi partner!!!

Ha meg büdös a farka hát van ilyen h előtte mondjuk pár óráig nem tudott mosakodni és beizzadt de hát el lehet menni zuhanyozni :D Együtt is :D
17 meleg F

Harmadik:

Főbenjáró bűn a homoszexualitás?

Jaj istenem még mindig itt tartunk, ez még mindig kérdés…
Mikor gyerekek halnak éhen, heteró családokban apuka veri anyut, megerőszakolja a gyerekét, abortusz, fő gondja a legtöbb fiatalnak, tűzzel, vassal meg kell akadályozni a terhességet, és ha felteszek egy kérdést ami a melegekkel kapcsolatos egyből megkapom, miattunk fogy a magyar nép, meg az emberiség szégyenei vagyunk.
Ezzel a lánnyal felvettem a kapcsolatot, elkérem tőle a jegyzeteit, megér egy bejegyzést szerintem.

Egyáltalán nem bűn. és továbbmegyek nem is génhiba, mert nem lehet tablettával megoldani, mert sokrétű. megváltozik a hormonháztartásod, az agyad ha melegnek születsz.és a melegek nem vennének be ilyen tabit ha lenne sem, mert a saját nemüket szeretik...te bevennél egy tabit hogy mondjuk a pasikhoz vonzódj pasi létedre annak ellenére h mindig a nőkhöz vonzódtál? és igenis ez normális dolog, része az életnek, a népesség 5-7 százaléka homoszexuális Magyarországon, leszbikusokkal együtt ez 10 százalék....magyarul egy millió emberről beszélünk kb, ami sztem nem hagyható figyelmen kívül. én lehet h túl liberális vagyok, mert pszichológushallgató vagyok, de nagyon nagy mértékben nyomorítják meg az elítélő emberek a meleg tinik életét. és ha érdekel van egy kutatás, ami kimutatta, h Amerikában pl. a homoszexuális szülők ugyanolyan jó szülők, mint a heteroszexuálisak...ugyanis nem okoz változást a gyermek identitásában, szexuális orientációjában stb.egyedül az volt a különbség a homoszexek és a heterók között, hogy a homoszex szülők gyerekeit kb 10x anniyra bántalmazták, sértegették, alázták meg, noha ők maguk nem voltak homoszexuálisak. pl kimutatott tény, hogy a leszbikus párok jobban tudnak gondoskodni egy csecsemőkorú gyerekről, mint a heterok, ugyanis érzékenyebbek a gyerek jelzéseire.

de mindegy, én nem vagyok a melegek védőszentje, meleg meg aztán végképp nem vagyok, csak a párom is nagyon elítélő velük és már muszáj volt valahol leirkálnom az érveimet.

21 L

Negyedik és egyben utolsó érdekes kérdés:

Szerintetek se normális a haverom "homokozó taktikája"?

Nos a szóban forgó haver vesszőfutása a kapcsolatok terén már régóta tart. A haveri társaságban is kosarat kapott az összes lánytól. Elmondása szerint megunva mindezt,  eltöltött egy éjszakát egy homoszexuális sráccal aki viszont rá van állva. Mint kifejtette nekünk szimplán hiányzott neki az élvezet, ami mint mondta neki is jár,  de ettől függetlenül még mindig 100%ig heteronak tartja magát. Mikor ezt a heterok nevében kikértük magunknak jött azzal a szöveggel, hogy nekünk könnyű, szóval hallgassunk, a lányok pedig pláne ne szólják meg mert ha széttették volna neki a lábukat akkor nem fanyalodott volna ilyesmire.
Szerintem: ezt a szerintem szégyellendő dolgot azért mesélte el,  mert azt hiszi tényleg igaz hogy a lányok mintegy kihívást jelentve rácuppannak a fiúkkal kavaró fiúkra és így végül becsajozhat. De még az is lehet hogy a sztori kamu...elvégre az se biztos hogy ez a másik srác egyáltalán létezik.

Hú de át tudom érezni a srác helyzetét, feltéve, ha igaz a kérdés. Én is elgondolkoztam milyen is lenne végre valakivel együtt lenni, aki viszont nem fiú hanem lány.
A szükség nagy Úr!
Na ez elég hosszúra sikeredett.

4 megjegyzés:

  1. Miközben a bejegyzést olvastam, azon filóztam, h vajon annak idején bennem is hasonló kérdések merültek fel? Óó, de mennyire:) Csak akkor még nem volt gyakorikérdések.hu és nem volt senki a közelemben, akinek feltehettem volna a kérdéseimet:S
    Hogy érted azt, h egy lány?:D És h a szükség...:D
    Ajjmár, Dalarann:D:D
    Egy klassz fiatal srác vagy, komolyan nem is értelek:)))

    VálaszTörlés
  2. Most az a gond hogy van gyakorikérdések, de a válaszok elég gázosak, agresszívebbek mint régebben, nem is próbálnak meg igazán válaszolni, csak fröcsögnek és gyűlölködnek a hozzászólók.
    Úgy értem a lányt, 24 éves vagyok és eddig még csak 2x volt rövidebb csók, de ezt majd ma leírom, életem fimje címmel:D
    Egy kalssz fiatal srác, elzárva egy községben... leírom majd miért nem költözöm, vagy miért nem tudok elköltözni...

    VálaszTörlés
  3. Kíváncsian várom (és biztosan más is):D

    VálaszTörlés
  4. Eléggé érdekes volt ezeket olvasni. Látszik, hogy a zinternet korszakában már bármit és bárhol kiírhatunk olyan dolgot is ami nem igazán tartozik másokra.

    VálaszTörlés