2013. október 28., hétfő

Szabadságon.

Pénteken volt az utolsó munkanap, az e heti 4 munkanapot meg kivettem szabiba.
Eddig a szombatom meg vasárnapom elment a semmibe, mert rokonok voltak nálunk. Mint jól nevelt kisfiú nekem is ott kellett ülnöm a családi asztalnál és újra és újra meghallgatni a történeteket amiket már tavaly és tavaly előtt is hallottam. A rokonokkal jöttek kisgyerekek is akik csak velem akartak beszélgetni, meg kérdezgettek ezerrel, egy ideig volt türelmem aztán otthagytam őket, de ahogy beléptem a szobámba 2 perc se telt el és már jöttek ők is hogy nézzünk valami filmet, vagy mesét, de semmi nem tetszett nekik amiket felsoroltam, amiket meg ők néztek volna az meg nekem nem tetszett. De vasárnap délután végre elindultak haza.
Ma keltem rendes időben, vagyis majdnem rendes időben, mert a belső órám még a régi rendszer szerint keltett, még kell pár reggel hogy a télire időszámításra áthangolódjak. Egész nap tettem vettem, el is ment a napom úgy hogy észre se vettem, ma hívott egyik munkatársam hogy kellene neki számtekes segítség, előbb azt hittem hogy a gépükkel van valami baj, majd kiderült hogy a lányának kell valami számtekes házi dolgozatot megcsinálni és mint hosszas beszélgetésünk végén kiderült azt kérné hogy én csináljam meg helyette. Hát nagyon boldog vagyok elhihetitek (tudom hát-tal nem kezdünk mondatot.)

Aztán ma délután újra csörgött a telefonom hogy holnap be tudok menni dolgozni, én egyből rávágtam hogy nem mert szabadságon vagyok, és már le van jelentve nem akarom elherdálni a szabijaimat főleg úgy hogy már le van jelentve. Mikor meghallottam hogy miről is van szó akkor helyesbítettem, egy megszüntetett, vagyis parkolópályára állított egyesületet próbálok már több hónapja újra működő státuszba tetetni és úgy nézz ki ez holnap sikerülni is fog, vagyis remélem, azon leszek minden erőmmel.
Számításaim szerint ezzel dél körül végzek is, aztán jövök gyorsan haza és készítek almás kosárkákat, linzer tésztából muffin formában kisütve.
Majd készítek képet is :D 
Jaj képkészítés, annyira de annyira szép volt most este a naplemente hogy szavakkal le se tudom írni, és pechemre csak a teló volt nálam, amivel meg nem tudtam szép képet készíteni sajnos, majd legközelebb.

Jó éjt, Dalarann

8 megjegyzés:

  1. Szabiiiiiii? Ne is mondd, két hét szabim van még ebben az évben, csak nem tudom, sikerül-e kivenni :) Neked jó pihenést, hasznos időtöltést, kevés telefonálót kívánok! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nekem is még maradt szabadságom, de pontosan még nem tudom mennyi, holnap megszámoltatom, de vannak napok amiket kötelezően kell kivennem, szóval nekem is maradt tuti még 2 3 hét :D Kevés is volt a telefonáló, mert kikapcsoltam a telefonomat, páran kiabáltak a házunk előtt de hamar megunták a dolgot :D

      Törlés
  2. Munka mentes pihenést neked! Én a múlt héten voltam szabin!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Munka mentes volt a 9 - ből 1 nap, de ez az egy munkanap megérte :D

      Törlés
  3. nem csak fotót kérünk az almás kosárkáról hanem kóstolót is belőle :D :))

    Zsoltee

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kár hogy emailben nem lehet küldeni :D ez kicsit olyan most mint a pornó, nem vehetsz rész benne, de nézheted, na ez is ilyen. De ha közben hamizol egy kis almát az már majdnem olyan :P

      Törlés
  4. Hát igen, nálunk is elég sok családi banzáj szokott lenni..... (igen,,, én is hát-tal kezdtem :)) és mindig jönnek a kínos kérdések: mikor nősülsz meg, van-e már barátnőd..... xD xD (csak a szűk család tudja nálam).... szóval ilyenekkel bombázzák az embert.... és a történetek... amiket tényleg mindig ugyanúgy mondanak el...... áttudom érezni ezeket a dolgokat :D :D
    A kisgyerekek néha idegesítőek tudnak lenni.... de viszont mindig a legjobb arcokkal szeretnek lenni ;) :)

    A szabira sok pihenést kívánok!!!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Akkor nem csak a mi családunk ilyen, mi is mentünk, ők is jöttek, szóval elment a szabi elég hamar, de aktívan töltöttem mert sikerült pár könyvet is kiolvasnom ami már nagyon rámfért. Na látod ez a sok kérdés amiket felsoroltál valahogy elsorvadt a rokonok kérdései közül, szerencsére. Valami gyerek mágnes üzemel benne, ezek szerint.
      Köszi.

      Törlés